Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πως μπορούμε να πάρουμε τα δικαιώματα TrustedInstaller

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν όλους όσους θέλουνε να περάσουνε την δικιά τους πινελιά στα Windows είναι τα δικαιώματα που αφορούν το TrustedInstaller. Στο παρακάτω tutorial θα δούμε πως μπορούμε να πάρουμε αυτά τα δικαιώματα και να μπορούμε έτσι να επωφελούμαστε κάθε φορά που θέλουμε να τροποποιήσουμε τα Windows.



Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα, ή με σχόλιο στο blog, ή με σχόλιο στο κανάλι στο YouTube.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Όλα όπως τα έκανε Γιώργο, παρόλα αυτά δεν με αφήνει, μετά την προειδοποίηση ότι πρόκειται να αλλάξετε τα δικαιώματα κλπ, λέει δεν επιτρέπεται η πρόσβαση και στο επόμενο παραθυράκι , δεν είναι δυνατή η αποθήκευση των αλλαγών των δικαιωμάτων στο System32, γιατί
άραγε;
Και η "πλάκα" είναι ότι παντού βλέπω να έχω πλήρη δικαιώματα, παντού δηλαδή είναι τσεκαρισμένα ο πλήρης έλεγχος και τα δικαιώματα !!!
Και όλα αυτά τα χρειάζομαι για να σβήσω τον φάκελο windows.old που έκανε μετά από αναβάθμιση στο win τάμπλετ μου με τα win 10, κι επειδή δεν έχω πολύ χώρο είναι αναγκαίο να σβήσουν, βέβαια από τα 5 γίγα έσβησα τα 3, αλλά τα άλλα 2 με τίποτε, εκτός κι αν κάνω μια νέα καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσίευση σχολίου